Σύνοψη Σωτηρείων 2016

IMG 3222

 

1 Αυγούστου 2016: Το πρωί τελέστηκε Όρθρος, Θ. Λειτουργία και Αγιασμός υπό του π. Γεωργίου Φέλλιου, ενώ το απόγευμα έγινε υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγ. Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις που εκόμισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Κύριλλος. Ακολούθησε Εσπερινός, η Μικρή Παράκληση στην Παναγία μας και τέλος μίλησε ο κ. Χαράλαμπος Μπούσιας. 

Αναλυτικά για την πρώτη ημέρα των Σωτηρείων θα δείτε εδώ.

 

 

2 Αυγούστου 2016: Το πρωί τελέστηκε Όρθρος και η Θ. Λειτουργία υπό του π. Αντωνίου Παπαχαραλάμπους, ενώ το απόγευμα τελέστηκε ο Εσπερινός και  η Μεγάλη Παράκληση στην Παναγία μας και στο τέλος μίλησε ο κ. Ευάγγελος Μουτσίκας.

Αναλυτικά για τη δεύτερη ημέρα των Σωτηρείων θα δείτε εδώ.

 

 

3 Αυγούστου 2016: Το πρωί τελέστηκε Όρθρος και η Θ. Λειτουργία υπό του π. Δαμασκηνού Χρυσολωρά, ενώ το απόγευμα τελέστηκε ο Εσπερινός και  η Μικρή Παράκληση στην Παναγία μας υπό του π. Τιμοθέου Κατάρα, ενώ στο τέλος παρουσίασε αφιέρωμα για τους Νεομάρτυτες της Ηπείρου η πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη στο πνευματικό κέντρο του Ναού μας.

Αναλυτικά για την τρίτη ημέρα των Σωτηρείων θα δείτε εδώ.

 

 

4 Αυγούστου 2016: Το πρωί τελέστηκε Όρθρος και η Θ. Λειτουργία υπό του π. Κωνσταντίνου Δόση, ενώ το απόγευμα τελέστηκε ο Εσπερινός και  η Μεγάλη Παράκληση στην Παναγία μας υπό του π. Αθανασίου Ντέτσικα, ο οποίος και μίλησε για τον Άγιο Αυξέντιο τον εκ Βελλά.

Αναλυτικά για την τέταρτη ημέρα των Σωτηρείων θα δείτε εδώ.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας τελέστηκε η καθιερωμένη Ιερά Αγρυπνία υπό του π. Σαράντη Σαράντου.

 

 

5 Αυγούστου 2016: Το πρωί τελέστηκε Όρθρος και η Θ. Λειτουργία υπό του π. Σωτηρίου Αλεβιζάκη - προϊσταμένου του Ι. Ναού μας - και του π. Γεωργίου Φέλλιου.

Αναλυτικά για την πέμπτη ημέρα των Σωτηρείων θα δείτε εδώ.

 

 

6 Αυγούστου 2016: Αναλυτικά τα της καθεαυτού πανηγύρεως μπορείτε να τα δείτε εδώ.

 

 

Το πρόγραμμα των Σωτηρείων 2016 μπορείτε να το δείτε εδώ.

 


Εκτύπωση   Email