Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου 2016

eisodia
Με την πρέπουσα ιερότητα και κατάνυξη τελέστηκε και φέτος η καθιερωμένη πλέον Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου κατά το Αγιορείτικο Τυπικό, όπου και ετέθησαν σε προσκύνηση Ιερά Λείψανα Αγίων που φυλάσσονται στο Ναό μας.

 

Στον εσπερινό της Αγρυπνίας συμμετείχαν οι Πανοσ/τοι Αρχιμανδρίτες π. Σέργιος Βαρέλιας, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγ. Τριάδος Νέας Κηφισιάς και ο π. Αθανάσιος Ντέτσικας, ιερατικός προϊστάμενος του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Ερυθραίας. Την θ. λειτουργία ετέλεσε ο Αιδεσ/τος πρωτοπρεσβύτερος π. Σωτήριος Αλεβιζάκης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού μας μετά του διακόνου του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Δημητρίου Κηφισιάς π. Κωνσταντίνου Βασιλάκη.

 

Στην Ιερά Αγρυπνία έψαλαν οι βυζαντινοί χοροί του Ναού μας, αποτελούμενοι από καθηγητές και μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής αυτού.

 

Μετά το πέρας της αγρυπνίας, ακολούθησε Τράπεζα στον Πνευματικό κέντρο του Ναού μας για όλους τους ευλαβείς ενορίτες και προσκυνητές που συμμετείχαν στην Ιερά Αγρυπνία. Στο τέλος της Τραπέζης τελέστηκε η ακολουθία του υψώματος της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 


Εκτύπωση   Email