Αγιασμός Κοινωνικού Φροντιστηρίου και Σχολής Βυζαντινής Μουσικής για το σχολ. έτος 2021-2022

IMG 20210921 181044

Τον Αγιασμό ενάρξεως λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μ. Κηφισίας και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που εδρεύουν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του ομωνύμου Δήμου τέλεσε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Κύριλλος. 

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Ευστράτιος Σαραούδας, ο Διευθυντής της Σχολής Βυζ. Μουσικής, π. Χρίστος Κυριακόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός της Ι. Μητροπόλεώς μας, η Διευθύντρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Αικατερίνη Καραμπάτσου, ο Υπεύθυνος λειτουργίας της Σχολής Βυζ. Μουσικής, π. Σωτήριος Αλεβιζάκης, προϊστάμενος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του ομωνύμου Δήμου, καθηγητές της Σχολής και του Κοιν. Φροντιστηρίου, καθώς και μαθητές αυτών.

Μίλησαν οι Διευθυντές της Σχολής Βυζ. Μουσικής και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το έργο που επιτελείται και εν τέλει ο Σεβ. κ. Κύριλλος επαίνεσε όλους όσους εργάζονται στους τομείς αυτούς.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε τα πτυχία και τα διπλώματα στους σπουδαστές που αποφοίτησαν από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Πολλές ευχαριστίες στον καθηγητή της Σχολής Βυζ. Μουσικής, Σπύρο Παπαγεωργίου για τις φωτογραφίες.


Εκτύπωση   Email