Κατατακτήριες εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, 21-10-2021

01

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι κατατακτήριες εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος στο πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο της ενορίας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021.

Αρκετοί μαθητές προσήλθαν στη Σχολή και εξετάστηκαν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής που αποτελείτο από τους καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής:

1) π. Χρίστο Κυριακόπουλο, καλλιτεχνικό διευθυντή της Σχολής της Μητροπόλεως,

2) Αθανάσιο Παπαζαρή 

3) Διονύση Ηλιόπουλο

4) Ιωάννη Τσούνη

5) Βενέδικτο Γαρουφαλή

6) Αγγελική Μπαλή, εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Τον όλο συντονισμό και την οργάνωση των εξετάσεων επιμελήθηκε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής, πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Αλεβιζάκης, υπεύθυνος λειτουργίας της Σχολής και καθηγητής βυζαντινής μουσικής.

Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από τους εξεταστές και τους παρευρισκόμενους καθηγητές.

Ο π. Χρίστος Κυριακόπουλος, εν κατακλείδι, αφού ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, π. Σωτήριο και τους συνεργάτες του και τους γραμματείς της Σχολής κ. Νικόλαο Χλιο και κ. Ναταλία Ζαχαράκη, μετέφερε τις ευχές και τα συγχαρητήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, κ. Κυρίλλου προς όλους, και ευχήθηκε καλή πρόοδο και πλούσια ψαλτική καρποφορία στην Ιερά Μητρόπολή μας.


Εκτύπωση   Email